ALPHA HD 35mm

THERMATEX® Alpha HD 35 mm är en högabsorberande undertaksplatta inom AMF Acoustic Range. Undertaksplattorna finns med en längd upp till 1800 mm, som gör det möjligt att utrusta många olika typer av rum med högsta ljudabsorption. Materialet garanterar en enkel hantering och en okomplicerad behandling. Dessa takplattor kan även levereras i kvadratisk form. Produkten får ett elegant utseende genom den vita akustikmattan som syns på plattans utsida.
Image
Byggmaterialklass Klass

Byggmaterialklass Klass

Klass A2-s1,d0 enligt EN 13501-1
Ljudabsorption

Ljudabsorption

EN ISO 354
αw = 0.90 as per EN ISO 11654
NRC = 0.85 as per ASTM C 423
Ljudisolering

Ljudisolering

Dn,f,w = 42 dB enligt EN ISO 10848
(35 mm tjocklek, enligt kontrollintyg)
Fuktbeständighet

Fuktbeständighet

Upp till 95 % relativ luftfuktighet

Tekniska egenskaper

Ljusreflektion

Ljusreflektion

Vid vit färg liknande RAL 9010 bländfritt ca 88 %
Värmeledningsförmåga

Värmeledningsförmåga

λ = 0,052-0,057 W/mK enligt DIN 52612
Luftgenomsläpplighet

Luftgenomsläpplighet

PM1 (30 m³/hm²) enligt DIN 18177
Tjocklek/vikt

Tjocklek/vikt

35 mm (ca. 9,0 kg/m2)
Färg

Färg

Vit liknande RAL 9010
Image
Image
Image

System C Synligt system, demonterbart undertak
Färgerna i denna katalog kan variera mot den faktiska färgen på grund av kopieringskvaliteten. Produktval när det gäller utseende bör alltid väljas genom faktiska prover på AMF undertak. Alla detaljer och teknisk information angiven i denna broschyr eller annat publicerat material med hänvisning till AMF undertakssystem är baserade på testrapporter framtagna i laboratoriemiljö.

Det är kundens ansvar att försäkra sig om att dessa egenskaper är passande för det föreslagna användningsområdet. Alla systemdetaljer överensstämmer med nuvarande standard och är baserad på användandet av AMF produkter och systemkomponenter. AMF accepterar ingen skyldighet eller ansvar för användande av tredje parts komponenter eller för några variationer till de villkor som finns angivna i test data. En blandning av produktionssatser är inte att rekommendera.

All teknisk data kan komma att ändras utan förvarning och regleras genom AMF:s villkor för försäljning. Denna katalog ersätter alla tidigare utgåvor med eventuella felaktigheter och ändringar. Tryckfel undantaget.

RING OSS SÅ HJÄLPER VI DIG TILL RÄTT LÖSNING

Vi är experter inom vårt område och jobbar bara med erkända produkter
© 2021 NCS Akustik, All Right Reserved
© 2019 NCS Akustik AB, All Right Reserved